Homeplate

Alle aspecten van slag en wijd calls zitten in deze training. Je kan de hoogte van de pitch en de locatie kiezen, een kleine variatie toevoegen en de spin en invloed van de wind bepalen. Of gebruik de random modus waar de computer de locatie en spin bepaalt. Je kan trainen met zowel rechtshandige als linkshandige slagmensen. De oefening biedt een training modus waarbij je feedback krijgt tijdens de pitch en een wedstrijdmodus waarbij je je call kan checken na de pitch.

Eerste honk

Safe of uit op het eerste honk, vaak een close call. Met deze oefening kun je dit trainen. De loper komt van de thuisplaat en de aangooi van korte stop. In de training modus kun je zelf instellen of de loper safe of uit is en hoe groot de marge is. In wedstrijdmodus bepaalt de computer de uitkomst. Het geluid van de voet op het honk en da bal in de handschoen zorgen voor een nog realistischer training.

De computer legt de loper, de aangooi en de positie van jou als scheidsrechter vast en die kun je na afloop terugkijken. Dat kan in slow-motion en door handmatig de actie vooruit of achteruit te spoelen.